Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liam Hemsworth și-a anulat nunta cu Miley Cyrus

Nunta lui Liam Hemsworth cu Miley Cyrus nu va mai avea loc, actorul părând a nu fi pregătit pentru căsnicie și, în plus, fiind convins că iubita lui nu este femeia vieții sale, relatează directmatin.fr.

După ce s-au despărțit în 2013, după câteva luni de relație, cei doi s-au împăcat în 2016. Se pare însă că actorul ar fi înșelat-o pe Miley Cyrus când aceasta se afla la New York pentru filmări la un serial realizat de Woody Allen pentru Amazon, dându-și seama că nu dorește să se căsătorească cu cântăreața.

Citește și: Daniel Craig a refuzat 100 de milioane de euro pentru a fi iar James Bond: Cine ar putea fi alesul

"Atunci s-a hotărât să se despartă de ea cu câteva săptămâni înainte de nuntă", a afirmat o sursă în Life&Style. "Miley este distrusă, dar și foarte nervoasă", adaugă sursa. Liam Hemsworth i-ar fi mărturisit totul logodnicei sale la sfârșitul lunii aprilie, spunându-i cum s-a dus să facă surf cu niște prieteni la Malibu, cum ar fi găsit acolo niște fete drăguțe, pe care le-au invitat să bea ceva împreună. Și de acolo lucrurile au luat-o razna, scrie agerpres.ro.

Chiar dacă cei doi nu și-au oficializat despărțirea, Miley Cyrus a fost văzută fără inelul de logodnă în 10 mai, cel pe care și-l pusese din nou pe deget în ianuarie pentru a marca împăcarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.