Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Libanul nu doreşte un război cu Israelul: Dacă, Doamne ferește, acesta se va întâmpla, ne vom descurca

Israel Liban harta

Guvernul Libanului nu dorește un război cu Israelul, a declarat luni ministrul interimar libanez al informațiilor, Ziad Makari, într-un interviu acordat presei ruse de stat RIA Novosti.

"Guvernul libanez nu dorește război. Dacă, Doamne ferește, acesta se va întâmpla, ne vom descurca", a declarat Ziad Makari, citat de RIA. Potrivit agenţiei ruse, Zoad Makari a adăugat că astfel de "amenințări" din partea Israelului au devenit un "eveniment constant". "Israelul nu s-a abținut niciodată de la a face amenințări și aproape în fiecare săptămână unul sau altul dintre oficialii politici sau militari israelieni amenință Libanul și promite să readucă țara "în epoca de piatră" și așa mai departe.

Amenințările lui [Benjamin] Netanyahu au devenit un eveniment constant pentru Israel", a declarat Ziad Makari. În timp ce focul luptelor israeliene s-a concentrat în Gaza, a existat o creștere recentă a focurilor încrucișate între Israel și Hezbollah, o mișcare islamistă susținută de Iran care își are baza principală în apropierea graniței dintre Israel și Liban, ceea ce a ridicat îngrijorări cu privire la un posibil război mai amplu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.