Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberal din diaspora: Liberalismul a devenit amatorismul politic al multora care cred ca o adeziune in PNL te face liberal

Clubul Liberal Ion C. Bratianu 1875
Din pacate traim vremuri cand liberalismul a devenit amatorismul politic al multora care cred ca o adeziune in PNL te face liberal????,, Liberalismul nu e un fenomen care s-a născut în ţara noastră, ci a fost adoptat într-un mod cât se poate de firesc. El nu a luat naştere în urma unor dezbateri, a unor confruntări teoretice sau a unor elaborări treptate pe teren autohton, ci a fost acceptat ca o soluţie necesară, depăşind sfera politică şi socială şi angajând situaţia Ţărilor Româneşti, salvarea fiinţei naţionale. Liberalismul a venit pe valul puternic, irezistibil, al spiritului înnoitor care a însufleţit societatea românească la începutul veacului trecut. Liberalismul a apărut ca o soluţie de adoptat în condiţiile unei mişcări de emancipare, de autonomie şi de independenţă, pe care clasa politică românească a iniţiat-o în prima jumătate a secolului al XIX-lea.,, Scrie pe pagina de Facebook Nelu Ghelesel, lider PNL din Marea Britanie.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.