Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii, șah la Ponta

ponta

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu i-a solicitat, joi, premierului Victor Ponta să explice opiniei publice de ce a refuzat să voteze, ca deputat, dublarea alocaţiei copiilor.

'Ieri a fost un moment, după cum ştiţi, special pentru PNL (...), vorbesc despre momentul în care s-au dublat alocaţiile pentru copii, vorbesc de votul din Camera Deputaţilor. Credeţi-mă că am constatat ulterior, nu am ştiut la momentul la care eram în plen, am constatat ulterior un lucru pe care mi-ar fi ruşine să-l fac. Credeţi-mă, la vârsta mea şi la vârsta premierului Ponta nu cred că te mai poţi juca de-a bag cartela, scot cartela şi nu-mi asum votul la un proiect de lege pe care public, de altfel, l-am asumat. Vorbesc despre faptul că, deşi prezent în sală şi deşi public a susţinut că va vota propunerea liberalilor de dublare a alocaţiei, premierul Ponta a scos cartela ca un copil, la vot, fără să-şi asume o poziţie foarte clară. Îi solicit public să spună opiniei publice, să-şi asume public faptul că nu a vrut să voteze această majorare de alocaţie. Şi să spună dacă nemulţumirea că ideea a fost a PNL-ului a fost atât de mare, încât a refuzat să susţină proiectul de lege', a declarat copreşedintele PNL într-o conferinţă de presă.

Gorghiu a spus că solicitarea nu este una personală, a sa, şi că 'opinia publică trebuie să ştie ce atitudine adoptă premierul atunci când vine vorba de soarta a peste 3,7 milioane de copii'.

'Şi cred că a spune public că susţii un proiect pe care, ulterior, nu-l votezi este, iarăşi, un alt semn de dispreţ al premierului la adresa românilor', a afirmat copreşedintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.