Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii anunţă prin teritoriu ţinte interesante pentru europarlamentare

Alexandru Baisanu
000 de voturi pentru liberali, potrivit Agerpres. Scorul anunţat de PNL Suceava este unul destul de ambiţios în condiţiile în care sondajele de opinie creditează PNL cu scoruri între 14-16%. Citeşte şi: Analiza de uz intern cu scorul PNL. Filialele care-i decid soarta lui Crin
Băişanu a estimat o prezenţă de aproximativ 30% la alegerile europarlamentare din luna mai şi nu exclude ca liberalii suceveni să se apropie chiar de un rezultat de 25% în judeţ. Liderul judeţean al PNL s-a arătat optimist în ceea ce priveşte implicarea activului de partid în campania electorală pentru PE şi atingerea obiectivului de peste 17% din voturi.''Am circulat mult în organizaţiile din judeţ în ultima perioadă şi am găsit un PNL unit şi puternic'', a spus Băişanu. El a reiterat ideea că PNL a fost ''stâlpul şi echilibrul'' în USL şi a rămas consecvent electoratului de dreapta. ''Am ieşit din Uniune nu pentru că s-au certat doi oameni, ci pentru că era ultimul moment în care PNL se putea salva (...) Am respectat întotdeauna cuvântul dat, am cedat enorm de mult, pentru ca echipa să meargă mai departe, dar n-am fost dispuşi să renunţăm la identitatea PNL şi a poporului român (...) Am fost păcăliţi rând pe rând'', a spus Băişanu.
În opinia sa, referindu-se la candidatul pentru Preşedinţia ţării, PSD, care ''a sugrumat mereu iniţiativa liberală'', îşi dorea ''un om care să ţină România sub dictatura socialistă'' încă zece ani. Totodată, Băişanu a dezavuat felul în care PSD ''îl foloseşte'' pe fostul liberal Călin Popescu Tăriceanu. ''Dreapta în România are peste 55% din voturi, deci PSD nu câştigă din primul tur. Crin Antonescu, care va reprezenta dreapta, va zdrobi în turul doi şi atunci PSD va vedea cum se guvernează România. Mişcarea PSD de a deveni partid-stat a fost cea mai proastă'', a spus Băişanu, adăugând că PNL va reveni la guvernare după câteva luni de opoziţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.