Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii aşteaptă SEMNALUL lui Iohannis pe alegerile anticipate: 'Preşedintele are de ales între două rele...' - VIDEO

captura
ludovic orban PNL consultari

După consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, liderul PNL, Ludovic Orban a declarat jurnaliştilor că i-a propus şefului statului să declanşeze alegeri anticipate, însă susţin că nu dezvăluie ce discuţii s-au purtat în cadrul biroului de la Cotroceni. Liberalii susţin însă că sunt pregătiţi de guvernare şi aşteaptă semnalul de la Iohannis.

"PNL nu fuge de răspunderea guvernării şi dacă i se va solicita, suntem dispuşi să ne asumăm formarea unui Guvern fără PSD. (...) Cine să îmi solicite decât preşedintele? Acest lucru o să fie pus în practică numai în condiţiile în care ni se oferă această oportunitate.", a declarat Ludovic Orban.

Orban susţine că a discutat cu mai multe partide în vederea anticipatelor, însă nu a dorit să dezvăluie prea multe din cadrul discuţiilor cu Iohannis.

"Preşedintele , după consultări, va reflecta şi va prezenta public ce a decis. (...) Sunt convins că preşedintele e în faţa unei decizii dificile, în care are de ales între două rele. Anticipatele sunt cea mai bună soluţie, însă comportă riscuri: presupune picarea a două Guverne. Dar preşedintele va decide şi va anunţa public această decizie.  Şi în cazul în care nu s-ar putea forma o majoritate, se poate face primul pas către anticipate. Pe mine nu mă cheamă Dragnea să dezvălui conţinutul discuţiilor cu preşedintele sau cu altcineva. (...) Discuţiile demarează dacă apare această posibilitate. Vă daţi seama că am avut discuţii cu toate partidele politice.", a completat Orban.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, întâlnire de ULTIM MOMENT cu premierul PSD, Viorica Dăncilă / SURSE .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.