Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii au ajuns la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis: Care sunt propunerile PNL / VIDEO

captura Digi 24
PNL consultari Cotroceni

Liberalii au ajuns la ora 16:00 la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis. PNL a avut cinci membri în delegaţia de la Palatul Cotroceni. Noul preşedinte, Ludovic Orban a fost însoţit de alţi doi lideri importanţă, Raluca Turcan şi Ilie Bolojan.

PNL nu are o propunere de premier pe care să i-o prezinte şefului statului, dar speră să se ajungă la alegerile anticipate.

Imediat după ce i-a primit pe liberali, Klaus Iohannis a avut şi o remarcă la adresa presei. "Avem o asistenţă numeroasă", a spus şeful statului  care i s-a adresat lui Ludovic Orban cu "domnule preşedinte". Orban abia ce a fost ales preşedinte al PNL în congresul formaţiunii.

PNL este reprezentat de preşedintele partidului, Ludovic Orban, şi de cei patru prim-vicepreşedinţi - Raluca Turcan, Mircea Hava, Ilie Bolojan şi Iulian Dumitrescu. Alături de şeful statului se află consilierul prezidenţial Laurenţiu Ştefan şi consilierul de stat Daniela Bârsan. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al partidului, că liberalii nu vor propune la consultările de la Palatul Cotroceni un candidat pentru funcţia de premier şi că vor vota împotriva oricărei formule de guvernare în care se găseşte PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.