Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii au păţit-o în Parlament: Acuzaţii la adresa PSD - 'Ne-a acordat o atenţie specială'

pn psd pnl

Şedinţa Biroului Executiv al Partidului Naţional Liberal (PNL) s-a desfăşurat, luni, la Parlament, la temperaturi scăzute. Majoritatea membrilor liberali prezenţi la şedinţă au stat îmbrăcaţi cu geci şi paltoane. "Întotdeauna judecăm la rece. Deciziile luate nu au fost afectate de desfăşurarea şedinţei şi vedeţi că a şi durat cam cât durează de obicei. Le mulţumim celor din conducerea Camerei că ne oferă condiţii atât de bune să ne desfăşurăm activitatea. (...) Ştiţi foarte bine că PSD ne-a acordat întotdeauna o atenţie specială, nouă, PNL", a spus preşedintele PNL Ludovic Orban despre această situaţie.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu, anunț pentru milioane de persoane! Cui cere AJUTORUL și în ce privință

Liberalul Virgil Guran a afirmat că în timpul şedinţei nu a funcţionat sistemul de încălzire. "Am judecat la rece problemele şi au ieşit hotărâri mult mai importante. (...) Şi data trecută era destul de frig, astăzi temperatura este mult mai scăzută", a spus Guran, care a precizat că nu există o explicaţie de la conducerea Camerei Deputaţilor în acest caz. Şi senatorul liberal Alina Gorghiu a arătat că a fost foarte frig în sală. "Era foarte frig în sală. Probabil a fost instalaţia de căldură oprită peste weekend şi de aceea eram toţi cu şubele pe noi înăuntru, dar cum politica este una care este foarte caldă sau încinsă pe parcurs ne-am încălzit. (...) De asta nu-l suspectez pe domnul Dragnea că a tăiat căldura la grup la PNL, chiar nu. Ar fi ultimul lucru pe care i l-aş pune în cârcă", a spus Gorghiu.

Citește și: NEAȘTEPTAT! Ce grad are Mircea Cosma, fostul șef al CJ Prahova, în Armata Română și pentru ce l-a obținut

"Este frig rău. (...) Eu am stat lângă aerotermă şi mi-a fost bine", a spus şi deputatul PNL Florin Roman. Mai multe termometre amplasate în sala de grup a PNL de la Camera Deputaţilor arătau că temperaturile în sală au fost de 14-16 grade Celsius.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.