Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii cer în cor demisia lui Marcel Ciolacu: declarația care aruncă în aer coaliția

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu

La PNL s-a dat ordinul de atac împotriva lui Marcel Ciolacu, asta după ce premierul a criticat PNL că nu a eliminat pensiile speciale deși au condus 4 guverne. Prim-vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, i-a cerut primul demisia lui Ciolacu, iar acum o nouă voce lansează un apel similar. Deputatul Robert Sighiartău îi cere lui Marcel Ciolacu să facă un pas în spate, dacă legea va pica la Curtea Constituțională.

Citește și: Dan Motreanu, primul greu al PNL care îi cere demisia lui Marcel Ciolacu: acuzații explozive la adresa PSD

”Domnule Ciolacu dacă aveți onoare știți ce trebuie să faceți…

După ce timp de 1 an și 6 luni Marcel Ciolacu și ministrul său Budai au aruncat tot felul de tiribombe și fumigene cu legea pensiilor și a salarizării, a impozitării globale, a reducerii impozitării etc.astăzi după votul din plen a eliminarii pensiilor speciale, a lansat un atac nedemnn la adresa PNL deși impreună cele 2 partide au votat legile propuse de PSD astăzi.

Marcel Ciolacu continuă aceeași strategie ticaloasă pe care a dus-o la adresa PNL dar de data asta din calitatea de prim-ministru. Ca atare îi lansez o provocare lui Marcel Ciolacu în care onoarea joacă un rol important. Asta pentru că dânsul pune un mare preț așa cum a declarat-o de multe ori pe statura morală a unui om politic.

Domnule Ciolacu, dacă CCR declara neconstituțională legea pe care am votat-o astăzi noi în parlament, vă rog să vă onorați cu demnitate cuvântul și să faceți un pas în spate. Pentru ca ați stiut că legea va fi neconstitutionala si ați mintit poporul roman atacând PNL.

Dacă legea va trece de CCR, atacul josnic pe care l-ați făcut astăzi față de PNL mă face pe mine Robert Sighiartau să vă arăt cartonașul galben.”, scrie Robert Sighiartău.

De la ce a pornit incendiul din coaliție

Premierul Marcel Ciolacu susține că, la doar 11 zile după ce a devenit premier, a trecut legea privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor și în câteva zile va fi adoptat proiectul privind eliminarea tuturor pensiilor speciale. Ciolacu le-a transmis celor de la PNL că au avut 4 premieri și nu au rezolvat aceste probleme.

”Eu în cele două mandate mi-am dat demisia, nu sunt beneficiar de pensie specială. Dacă ar fi făcut toți parlamentarii acest lucru, nu am mai fi dat vina unii pe alții.

A existat o guvernare de dreapta în România. Au fost 4 prim-miniștri ai celor de la PNL, aveau suficient timp să taie pensiile speciale.

Am început cu pensiile parlamentarilor, este o chestiune firească. Nu poți să ceri altor categorii să renunțe și parlamentarii să aibă pensii speciale.”, a spus Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.