Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii din Iaşi au depus la BEJ lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare

PNL

Liberalii ieşeni au depus, marţi, la Biroul Electoral Judeţean Iaşi, lista candidaţilor PNL pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. "Am venit cu dorinţa fermă ca cei pe care îi vom avea candidaţi să ne reprezinte cu cinste în viitorul Parlament al României. Ne dorim ca parlamentarii care vor pleca de la Iaşi să poată face pentru Iaşi mai mult decât s-a făcut în ultimele mandate. Sigur, dorinţele noastre sunt legate de ceea ce e legat de stricta necesitate: Spitalul Regional de Urgenţă, autostradă, spaţii care să ridice nivelul cultural al obştii noastre", a declarat jurnaliştilor Teofil Bălteanu, liderul filialei ieşene a PNL.

Pe lista candidaţilor PNL la Senat se află bucureşteanca Laura Iuliana Scântei şi senatoarea Mihaela Popa. La Camera Deputaţilor vor candida şeful Aeroportului Iaşi, Marius Bodea, fost candidat PNL la Primăria Iaşi, senatorul Dumitru Oprea, deputatul Costel Alexe şi Alexandru Muraru, fratele consilierului prezidenţial Andrei Muraru. Laura Iuliana Scântei a declarat jurnaliştilor că, deşi în prezent locuieşte la Bucureşti, a ales să candideze pe listele PNL Iaşi deoarece "PNL este primul partid care a înţeles nevoia de reformare, şi de aducere în prim plan în linia întâi a unor oameni noi, de înlocuire a reprezentanţilor iniţiali care au dezamăgit". "Cel mai important acum este să aflăm de ce trebuie să candidăm şi apoi cu ce proiecte vom veni. Trebuie să candidăm pentru că suntem dezamăgiţi de ceea ce s-a întâmplat până acum pe scena politicii naţionale şi locale. Am ales în calitate de om care am plecat din Iaşi, m-am pregătit, educat, am crescut aici, şi am ales să mă întorc după 16 ani de carieră profesională să contribui la ceva, să aduc plus valoare şi să contribui la proiectele de care Iaşiul are nevoie. Am ales să fiu parte din soluţie şi nu din problemă", a declarat jurnaliştilor Laura Iuliana Scântei.

Ea a mai spus totodată că prin candidatura sa va aduce plus valoare Iaşiului prin "pregătirea profesională, prin contactul direct cu lumea ieşeană şi prin susţinerea proiectelor la nivel naţional, astfel încât Iaşiul să aibă o mai bună reprezentare la nivel naţional, să poată fi reprezentat în forul legislativ şi guvernamental pe măsura valorii sale de aici". În ceea ce priveşte demisiile din rândul PNL Iaşi care au survenit după anunţarea candidaturii sale pe listele din judeţ, Scântei a spus că "în orice relaţie trebuie timp de acomodare". "A fost un moment în care atât colegii de la nivel naţional, dar mai ales cei de la nivel local au avut nevoie de timp de a înţelege că mesajul de reînnoire a acestui partid necesită timp. Ca în orice relaţie trebuie timp şi acomodare", a mai spus Scântei, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.