Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii fac dezvăluiri ŞOC: 'Moţiunea de cenzură va fi votată şi de parlamentari ai PSD...'

motiune

Deputatul clujean Adrian Oros, vicepreşedinte al PNL, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă la Cluj, că are semnale potrivit cărora moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose va fi votată şi de parlamentari din PSD.

Citeşte şi: Ponta aruncă BOMBA: Susţine ÎNLOCUIREA lui Dragnea de la Camera Deputaţilor. 'Are un BLAT pentru blocarea legilor...'

"PNL a depus vineri moţiunea de cenzură al cărei text se va citi luni în Parlament, după care se va stabili data când va avea loc votul. Am depus acum moţiunea pentru că, de 3-4 luni, guvernarea nu are legitimitate, a câştigat pe promisiuni mincinoase care nu pot fi onorate. Preocupările principale ale Guvernului sunt de a acoperi prin şmecherii fiscale o parte din promisounile electorale şi de a reforma justiţia, astfel încât unii lideri ai coaliţiei PSD -ALDE să scape de dosarele penale. Avem semnale că moţiunea de cenzură va fi votată şi de o parte din parlamentarii PSD care au curajul să ridice capul şi vor vota alături de noi. În mod individual s-au purtat discuţii cu parlamentari ai PSD care sunt nemulţumiţi de Liviu Dragnea şi care îşi dau seama că partidul are o problemă de imagine din cauza problemelor penale ale lui Dragnea", a menţionat Adrian Oros, potrivit AGERPRES.

El a mai spus că textul moţiunii va fi citit de reprezentaţii PNL şi în faţa Prefecturii Cluj. 

"Luni, la ora 18,00 când se va citi moţiunea de cenzură în Parlament, se va citi o sinteză din textul moţiunii şi în faţa prefecturilor din ţară", a mai precizat vicepreşedintele PNL.

Citeşte şi: Prima REACŢIE din PSD după acuzaţiile lui Ponta. 'Ce face Ponta e o TURNĂTORIE...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.