Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii fac scut în jurul ministrul Economiei! Anunțul lui Ludovic Orban: 'Decizia conducerii PNL a fost luată cu un vot împotrivă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputaților Ludovic Orban

Senatorii liberali vor vota împotriva moțiunii simple inițiate de PSD la adresa ministrului Economiei, spune Ludovic Orban, care atrage atenția că PNL susține implementarea eficientă și rapidă a tuturor programelor de susținere a mediului de afaceri.

„Am dezbătut subiectul și am luat o decizie în Biroul Politic prin care am mandatat senatorii liberali să voteze împotriva moțiunii inițiată de PSD. Când e vorba de poziționări politice, Biroul Politic se ia politic”, afirmă Ludovic Orban.

Românii au dat năvală pentru programarea la vaccinare: peste 140.000 de oameni, cu toate problemele platformei

El precizează că decizia conducerii PNL a fost luată cu un vot împotrivă.

„Legat de moțiunea pe Economie, am stabilit clar poziția partidului. Pe de altă parte, noi susținem implementarea eficientă și rapidă a tuturor programelor de susținere a mediului de afaceri, iar aici este vorba de creșterea vitezei de evaluare a solicitărilor de finanțare pe pilonul 2, de asemenea realizarea cât mai rapidă a normelor metodologice pentru Horeca și alte prouiecte care trebuie tratate cu toată seriozitatea”, precizează Orban.

Social-democrații au depus, miercuri, la Senat, moțiunea simpă „O românie în agonie, cu Năsui la Economie” și îl acuză pe Claudiu Năsui de „dezastrul pe care l-a lăsat la Ministerul Economiei în cele 70 de zile, de când este ministru”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.