Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii îi iau pe PSD-iști la bani mărunți: 'Gaură neagră' de aproape 10 milioane lei, invocată în Brăila

combo stiripesurse
PNL PSD

Preşedintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, susţine că fostul aerodrom militar de la Ianca a fost "o gaură neagră” în care s-au aruncat bani publici și îi cere preşedintelui Consiliului Judeţean Brăila, Iulian Francisk Chiriac (PSD), să prezinte suma totală cheltuită în ultimii 12 ani pentru paza acestui obiectiv, potrivit Agerpres.

„În 2015, se discuta chiar într-o şedinţă a CJ Brăila despre faptul că se cheltuiau circa 800.000 lei (8 miliarde lei vechi) anual pentru paza aerodromului. Dacă facem un calcul, aerodromul Ianca a fost o gaură neagră în care s-au aruncat circa 9,6 milioane lei, în ultimii 12 ani. O groază de bani aruncaţi aiurea, bani cu care se puteau face o mulţime de alte lucruri în interesul brăilenilor. Bani care puteau fi investiţi în modernizarea drumurilor judeţene sau în sănătate, ca să amintesc doar două domenii care reprezintă priorităţi pentru domnul preşedinte, după cum a declarat acesta", a declarat Alexandru Popa, potrivit unui comunicat transmis joi.

Deputatul Alexandru Popa i-a cerut public preşedintelui Consiliului Judeţean Brăila să prezinte suma exactă plătită de CJ în ultimii 12 ani pentru paza Aerodromului Ianca.

"Meritul preşedintelui Chiriac ar fi fost dacă se făcea ceva semnificativ cu aerodromul cât timp a fost gestionat de Consiliul Judeţean Brăila. Din câte ştiu eu, în afara unor curse de maşini care aveau loc din an în Paşti acolo, singurul lucru pe care l-a făcut domnul Chiriac a fost să plătească sume substanţiale pentru paza obiectivului care s-a deteriorat de la un an la altul în perioada în care a fost administrat de CJ Brăila, adică din toamna anului 2009 până în prezent (...) domnule preşedinte, spuneţi-le şi brăilenilor, fiindcă au dreptul să ştie cifrele exacte, nu estimative: câţi bani a plătit Consiliul Judeţean Brăila pentru paza aerodromului în ultimii 12 ani?", a încheiat Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.