Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii pregătesc PNDL 3

evz.ro
PNL

Vicepreşedintele PNL şi al Camerei Deputaţilor, Dan Laurenţiu Leoreanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că se intenţionează lansarea unui nou Program Naţional de Dezvoltare Locală, în special pentru infrastructura rutieră şi de gaz metan.

"Există o gândire pentru un PNDL 3 ca să fie lansat, ca structură, în toamna acestui an şi cu execuţie începând de anul următor, cu privire în special pentru dezvoltări, modernizări, reabilitări de drumuri locale şi de reţele de gaz", a precizat Leoreanu.

El a adăugat că în cadrul Programului Naţional de Recuperare şi Rezilienţă va exista şi o componentă destinată autorităţilor locale, în valoare de aproximativ 3 miliarde euro.

"Pe PNRR, dincolo de marile proiecte care vor fi gestionate de ministerele de resort, vom veni şi către o componentă locală care va fi la îndemâna autorităţilor locale pentru a-şi dezvolta localităţile pe o parte din PNRR care însemna undeva, în discuţie, în jur de 3 miliarde de euro. Aici sunt gândite componente sectoriale care să fie instrumentate de ministerele de resort", a mai spus vicepreşedintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.