Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii pun tunul pe social-democrați: Partidul Național Liberal nu va mai sta la masă cu PSD în Olt

Gigel Știrbu

Niciodată Partidul Național Liberal nu va mai sta la masă în județul Olt cu PSD, spune vicepreședintele PNL Gigel Știrbu.

El afirmă că la prezidențialele din 2024 PNL să dea președintele acestei țări: „Nu cred că această țară își permite să se întoarcă cu 30 de ani în urmă”.

„Anul 2024 e un an crucial, nu numai pentru PNL, ci și pentru România. Salvarea acestei țări este ca la prezidențialele din 2024 PNL să dea președintele acestei țări.

Este inadmisibil ca în 2024 această țară să fie condusă de cineva care încă nu-și găsește, după ce caută destul de intens, diploma de bacalaureat.

Nu cred că această țară își permite să se întoarcă cu 30 de ani în urmă și să piardă legătura cu lumea civilizată”, spune Gigel Stirbu la întâlnirea regională a Ligii Aleșilor Locali ai PNL, regiunea SV Oltenia.

El afirmă că oamenii în județul Olt nu votează neapărat stânga.

„Toate aceste lucruri se întâmplă poate din cauza faptului că liderilor, unora dintre liderii noștri, le este mult mai confortabil să pună batista pe țambal.

E mult mai greu să te bați cu PSD, e mult mai greu să te iei cu ei de piept și să ai probleme, să ai anumite neconcordanțe, să fiu mai elegant, cu instituțiile statului, e mult mai ușor să spui gata și facem așa: mata iei 95 și o iau cinci, la numărul de primari mă refer.

Acesta este efectul pe care noi îl trăim în județul Olt. Niciodată, dar absolut niciodată, în județul Olt nu vom mai asista, vă garantez, niciodată Partidul Național Liberal nu va mai sta la masă cu PSD”, afirmă Stirbu.

El spune că a lansat invitație partidelor de dreapta pentru constituirea unei alianțe „împotriva a tot ceea ce înseamnă subdezvoltarea acestui județ”.

Partidul Național Liberal arată „ca un elev mediocru pe care îl așteaptă un examen foarte greu”, spune prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu: „Avem de ales între a bate mingea pe maidan sau să ne punem cu burta pe carte”.

„Avem un președinte de partid care are o carieră - e mult sau puțin? - și despre care nu vorbim. Îl avem pe Nicolae Ciucă un om care toată viața lui a servit România și alți președinți de partid despre care nu știm nimic. Despre un George Simion care n-a muncit în viața lui și nu a avut carte de muncă, despre un domnul Ciolacu care are și el niște goluri în CV...”, spune Dan Motreanu.

El afirmă că este un avantaj faptul că Partidul National Liberal „poate demonstra că e un partid serios, un partid care poate să garanteze suveranitatea cu adevărat a României”.

„În final dați-mi voie să fac o mică comparație. Astăzi, din punctul meu de vedere, Partidul Național Liberal arată ca un elev mediocru pe care îl așteaptă un examen foarte greu”, a spus liberalul, potrivit mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.