Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii râd de Viorica Dăncilă după ce Vaticanul a contrazis-o: 'Dacă prostia ar durea...'

PNL

Liberalii râd de premierul Viorica Dăncilă după ce Vaticanul a infirmat vizita Papei Francisc în România, eveniment anunţat de Dăncilă cu doar câteva ore înainte. Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, are o ieşire dură la adresa premierului, pe pagina oficială de Facebook a partidului.

"Despre vizita Papei în România, anunțată de Viorica Dăncilă, Nunțiul Apostolic în România, E.S. Miguel Maury Buendía, face următoarea precizare: 'Când se va stabili vizita Papei Francisc în țara noastră, anunțul va fi făcut simultan de Statul Vatican și Președinția României.' Dacă prostia ar durea, s-ar auzi destul de tare când e ședința de guvern condusă de secretara docilă a lui Dragnea de la Palatul Victoria... E adevărat, însă, că Papa Francisc își respectă, ori de câte ori are ocazia, promisiunea făcută la începutul Pontificatului, de a se întâlni și vorbi cu oamenii aflați la periferia societății. Astăzi, Papa Francisc s-a întâlnit cu premierul de fațadă al unei coaliții politice, condusă de doi lideri cu probleme penale, de la periferia Europei creștine, civilizate și democratice", afirmă Dancă.

Nunţiul Apostolic în România, E.S. Miguel Maury Buendía, transmite că, atunci când va fi stabilită vizita Papei Francisc în ţara noastră, anunţul acesteia va fi făcut simultan de cele două părţi: Statul Vatican (Sfântul Scaun) şi Preşedinţia României, potrivit purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti, Francisc Doboş. Precizările vin în contextul în care premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Antena 3, că, în discuţia pe care au avut-o la Vatican, Papa Francisc i-a confirmat că va veni anul viitor în România.

Vezi şi: Secretul longevităţii din Asia: Sucul care previne cancerul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.