Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii se TOARNĂ între ei: SCANDAL cu interlopi, șpăgari și hoți

PNL

E scandal mare în PNL! Cel mai recent a izbucnit în Moldova, acolo unde se fac acuzații grave și liberalii se toară între ei. Deputatul PNL Florin Ciurariu, fost co-preşedinte al Filialei Teritoriale a PNL Vaslui, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că la stabilirea listei pentru alegerile parlamentare au fost anumite "vicii" şi a cerut explicaţii pentru felul în care au fost stabiliţi candidaţii.

Ciurariu a spus că liberalii trebuie să fie atenţi cu numele care se regăsesc pe această listă, deoarece electoratul fidel partidului sancţionează prin neparticiparea la vot prezenţa pe aceasta a unor persoane nepotrivite.

Citește și: Cel mai TRĂSNIT campionat mondial: Întrecere de CĂȚĂRAT PE STÂLPI / VIDEO

Deputatul PNL a mai spus că nu înţelege motivele pentru care el nu se regăseşte de lista de candidaţi, în timp ce senatorul Dan Marian, actualul preşedinte al PNL (fost preşedinte PDL) candidează.

'Au fost anumite vicii, vreau să clarificăm lucrurile. Nu e vorba dacă sunt sau nu pe listă, deşi candidatura mea nici nu s-a supus la vot în biroul municipal Vaslui şi nu a mers mai departe. Am fost co-preşedinte PNL, am stat în banca mea, lucru pe care îl voi face şi în continuare, dar nu înţeleg de ce actualul preşedinte este pe listă. Ce merite deosebite are? Am fost amândoi co-preşedinţi, ori suntem pe liste amândoi, ori niciunul, de preferat niciunul, dacă tot pretindem că ne reformăm. Nu avem oameni providenţiali cu care să câştigăm, dar ştim că electoratul PNL nu votează hoţi, şpăgari, turnători, persoane care stau în preajma interlopilor sau care şi-au făcut studiile pe repede înainte', a declarat deputatul Florin Ciurariu.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Un tată își târăște fiica, de păr, printr-un magazin / VIDEO

Preşedintele PNL Vaslui, senatorul Dan Marian, a afirmat, răspunzându-i colegului său de partid, că lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare a fost întocmită cu respectarea statutului.

'După alegerile locale, PNL, întrunit în structura Biroului Politic Judeţean, validat de către Biroul Politic Naţional, a decis ca până pe 21 august să se desfăşoare o campanie internă de promovare a celor care vor să candideze la Parlament, urmând ca eu, ca preşedinte, să propun structurilor judeţene listele de candidaţi. Au fost stabilite anumite criterii, totul s-a făcut în urma consultării structurilor locale. Domnul Ciurariu nu s-a regăsit în opţiunile colegilor', a declarat, pentru AGERPRES, senatorul Dan Marian.

Citește și: În una dintre cele mai dezvoltate țări din lume, peste 42% dintre bărbați sunt VIRGINI

Filiala Teritorială a PNL Vaslui şi-a desemnat în luna august candidaţii pentru alegerile parlamentare, membrii Biroului Permanent Judeţean hotărând ca pe primul loc la Camera Deputaţilor să candideze actualul prefect Daniel Olteanu, iar pe aceeaşi poziţie, la Senat, actualul preşedinte al organizaţiei vasluiene, senatorul Dan Marian. Pe poziţia a doua la Camera Deputaţilor va candida avocata Oana Iovu, locul trei aparţinând senatorului în funcţie Nelu Tătaru.

Citește și: Marion Cotillard, după ce a fost acuzată că are o aventură cu Brad Pitt: Sunt ÎNSĂRCINATĂ!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.