Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii sunt STUPEFIAȚI de Legea care îi permite lui Dragnea să decidă viitorul României până în 2040

PNL

Partidul Național Liberal a luat act cu stupoare de intenția Guvernului Dăncilă de a adopta un proiect de lege care își propune nici mai mult nici mai puțin decât să reglementeze cine stabilește viitorul României în următorii 22 de ani.

Citește și: Proiect de lege BOMBĂ: Liviu Dragnea și PSD decid viitorul României până în 2040

”Dacă acest lucru nu ar fi fost suficient, cel care ar urma să conducă forul menit să stabilească încotro se îndreaptă România este nimeni altul decât condamnatul Liviu Dragnea, în calitate de președinte al Camerei Deputaților.

Acest proiect de lege trădează un mod de gândire bolnav, infestat de nostalgiile comuniste ale unor oameni care n-au reușit nici până acum să asimileze în mod real valorile democrației. Practic, cetățenii nu vor mai avea niciun cuvânt de spus, în alegeri, în privința direcției pe care o urmează România, întrucât tot ceea ce va stabili „Comitetul lui Dragnea” devine obligatoriu pentru orice guvernare va veni ulterior.

Este inadmisibil ca, după numai aproape un an și jumătate de guvernare catastrofală, în care au fost deturnate toate echilibrele economice ale României, Partidul Social Democrat condus de Liviu Dragnea să forțeze perpetuarea unui climat toxic pentru interesele cetățenilor acestei țări în următoarele două decenii.

Luând ca exemplu doar parcursul aderării la moneda Euro, obiectiv față de care actuala guvernare PSDragnea a acționat tocmai în sens contrar obiectivului enunțat, devine de domeniul evidenței faptul că nu se poate vorbi de bună-credință, profesionalism și luciditate din partea acestei clici de impostori. Acești indivizi nu au putut dovedi prin absolut nimic faptul că sunt capabili de viziune asupra dezvoltării României, ci doar că sunt în stare să deturneze, fără scrupule, viitorul acestei țări în interesele lor personale și de grup.

Nimic nu a oprit cele trei guverne patronate de Liviu Dragnea, de la alegeri până în prezent, să-și demonstreze performanța în gestionarea economiei, a infrastructurii, a stabilității sociale, a reformelor fiscale și salariale. Zi de zi am constatat cu toții că aproape toate demersurile actualei guvernări s-au soldat cu un eșec, generând efecte tot mai nocive.

Somăm Guvernul să renunțe la acest proiect de lege a cărui singură rațiune este aceea de a încerca să falsifice și să deturneze în scop propagandistic o temă importantă pentru destinul României. Este revoltător ca un astfel de subiect să fie transformat într-un vehicul electoral pentru Liviu Dragnea.

Înainte de a-și propune să definească strategia acestei țări până în 2040, actuala guvernare trebuia să facă dovada, prin fapte, că este în stare să rezolve problemele curente, urgente, cu care se confruntă România. Însă, a demonstrat contrariul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.