Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii, suspectaţi că au acţionat sub influenţa etnobotanicelor

sigla noua pnl

Parlamentarii liberali au votat în favoarea Codului Fiscal, iar după cererea de reexaminare venită de la preşedintele Iohannis au descoperit probleme ascunse în spatele documentului. Inconsecvenţa liberalilor este taxată de fostul premierul Adrian Năstase, care spune că votul din parlament ar fi fost determinat de... etnobotanice.

"'Medicamentul este bun, dar nu avem incredere in doctor si in faptul ca o sa-l administreze corect.' In esentă, aceasta este abordarea liberal-democrată in ceea ce priveste Codul Fiscal. Cu alte cuvinte, Codul, in sine – pentru care ei au votat – este bun, dar guvernul care trebuie să-l aplice, este rău. Asa că trebuie să votăm impotriva medicamentului. E bine că le-a atras atentia presedintele României, deoarece părea că ei, din neatentie, luaseră etno-botanice cu ocazia votului din plen.

Această abordare nu tine seama insă de faptul că reglementarea (Codul) n este de unică folosintă, ea urmâmd să fie aplicată si de „doctorul” care va fi ales după parlamentarele din 2016! E vorba insă de o traditie. Această 'retetăă a fost utilizată, prima dată, de PNL-AT (de Dinu Patriciu) in perioada guvernării Văcăroiu. Cred că era vorba de un memorandum cu FMI. Predoiu si echipa nu fac decât să preia un model", scrie Adrian Năstase pe blog.

Fostul premier este de părere că "succesiunea de momente pune PNL intr-o relatie de subordonare jenantă fată de Klaus Iohannis".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.