Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii susțin că ei au crescut pensiile fără să se atingă de demnitatea oamenilor

Facebook
Vlad Putu

Dezbaterea privind pensiile se amplifică. După ce a fost o adevărată licitație cu privire la mărirea lor, acum discuțiile se centrează pe felul în care au fost făcute aceste creșteri de pensii în timp. În timp ce social-democrații susțin că ei au fost cei care în timp au mărit cel mai mult pensiile și că îi reprezintă pe pensionari, liberalii anunță că atunci când au crescut pensiile au făcut-o fără să se atingă de demnitatea celor care au beneficiat de ea:

”Două categorii de români trebuie tratați cu maxim respect într-o societate: una este cea a pensionarilor nedreptățiți, iar cealaltă a persoanelor lovite de o soartă crudă, care au nevoie de ajutor cu adevărat din partea statului. În rest, cred că există o piață a forței de muncă, a competiției, pe care încercăm să o construim de mai bine de 30 de ani, iar cei care avem capacitatea de a munci trebuie să ne punem în folosul comunității, pentru a le putea asigura pensionarilor de astăzi un seniorat cât mai liniștit. Așa au făcut și ei, la vremea lor, pentru cealaltă generație.

I-am asigurat de tot sprijinul pe seniorii liberali din Buzău, care au avut alegeri ieri. Ne bazăm pe ei, la fel cum ne bazăm și pe cei din Organizația Municipală Buzău a Seniorilor Liberali. Sunt convins că vor reuși să întrețină marea comunitate a seniorilor și să transmită mai departe mesajul real: că noi, Partidul Național Liberal, am sprijinit de fiecare dată această categorie importantă pentru societate, a seniorilor noștri. Și am făcut-o, întotdeauna, fără să le atingem demnitatea. Asta le-am transmis membrilor seniori în cadrul intervenției mele.

Felicit noua echipă de conducere a Organizației Seniorilor Liberali Buzău și pe noul său lider, Filofteia Mușetescu!”, a spus senatorul Vlad Pufu la alegerile din Organizația Seniorilor Liberali Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.