Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii susțin că George Simion e 'agentul' Moscovei: 'AUR pune semn de egalitate între politica UE și invazia rusă din Ucraina'

Inquam Photos
George Simion

Președintele PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru, acuză partidul AUR și pe George Simion, copreședintele partidului, că pun semn de egalitate între politica UE și invazia rusă din Ucraina, care a „condus la moartea a mii de civili”.

„AUR pune semn de egalitate între politica Uniunii Europene și invazia rusă din Ucraina care a condus la moartea a mii de civili. Declarația co-președintelui AUR, George Simion, care spune “NU atacului Bruxelles-ului și Moscovei asupra țărilor din Europa Centrală și de Est”, este o ultragiere a zecilor de mii de victime și miilor de morți din Ucraina în urma războiului pornit de către Rusia împotriva unui stat suveran și independent. Este o batjocură la adresa milioanelor de familii care au fost despărțite de această invazie rusească în Ucraina și la adresa ucrainenilor care acum stau în pribegie.

“Atacul” Bruxelles-ului pentru România a însemnat, domnule Simion, șansa istorică de a păși definitiv și ireversibil spre drumul europenizării și occidentalizării. România astăzi, cu toate defectele ei, trăiește cea mai bună perioadă din istoria sa tocmai pentru că facem parte din cea mai mare uniune economică și politică din lume. Aderarea României la Uniunea Europeană a însemnat pentru țara noastră șansa de a trăi în pace, de a avea acces la cea mai mare piață unică din lume și de a beneficia de peste 62 miliarde euro fonduri europene, mult mai mult decât am plătit la bugetul Uniunii în cei 15 ani de la aderare.

Ceea ce face co-președintele unui partid parlamentar în această perioadă de criză de securitate este un atentat la proprii cetățeni și la statul pe care a jurat să îl apere.

Războiul hibrid purtat de Federația Rusă în țările NATO și UE nu exclude, din păcate pentru siguranța națională, existența unor asemenea “agenți” infiltrați care promovează agenda Rusiei prin dezinformare, minciună și panică socială”, a spus Alexandru Muraru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.