Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii, un nou scandal cu cei de la PSD: Plenul Senatului a fost convocat în şedinţă în paralel cu şedinţa plenului comun

Inquam Photos / George Calin
Senatul Romaniei

Parlamentarii liberali s-au declarat nemulţumiţi de faptul că şedinţa de luni a plenului comun în care se dezbate proiectul de buget pe anul 2018 se desfăşoară în paralel cu şedinţa de plen a Senatului. "Cred că nu s-a înţeles cu exactitate ce s-a întâmplat începând cu ora 15,00. Aş vrea să vă informez şi pe cei de la presă că la ora 14,00 a fost convocat Biroul permanent al Senatului, care a hotărât că la ora 15,00 este plenul Senatului. Noi am fost la plen, aşa cum a hotărât Biroul permanent, dumneavoastră aţi continuat aici. Pentru noi există doar seriozitate şi respectarea deciziilor pe care le luăm. Ori facem acest lucru, ori ne vom adresa Curţii Constituţionale pentru nerespectarea acestei decizii pe care le luaţi tot dumneavoastră. Nu se poate aşa ceva. Cu ce continuaţi aici? Continuaţi pe buget în timp ce Senatul are şedinţă? Sau Senatul nu îşi respectă propriile decizii, pentru ce aţi hotărât în Biroul permanent al Senatului? I-am atenţionat pe colegii dumneavoastră din conducere că nu se va putea ţine această şedinţă. Au insistat că se va putea. Vă rog, decideţi ce facem, pentru că la această oră figurează, conform deciziilor, că este plen al Senatului. Astea nu sunt tertipuri. Când terminăm aici, hotărâţi acolo, la Senat", a spus Oprea în plenul reunit al Parlamentului, în care se dezbate proiectul de buget pe anul 2018, conform Agerpres.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Gabriel Vlase a amintit că plenul reunit a decis ca programul să fie prelungit până la finalizarea proiectului de lege a bugetului. "La ora 15,00 fără un minut, chiar liderul dumneavoastră de grup sau domnul Goţiu a cerut prelungirea programului. Plenul comun a hotărât acest lucru. Continuăm dezbaterile", a răspuns Vlase.

Plenul comun a decis iniţial ca programul pentru ziua de luni, la dezbaterea proiectului de buget, să se termine la ora 15,00. Ulterior, la cererea senatorului USR Mihai Goţiu, plenul a votat pentru prelungirea programului de lucru până la finalizarea dezbaterilor pe articole pentru buget.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.