Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii vor să alunge FDGR de la Primăria Sibiu

Șah

Preşedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, afirmă că liberalii au, în 2024, ”şanse reale” la câştigarea Primăriei Sibiu. Municipalitatea este condusă, încă din 2000, de reprezentanţi ai FDGR, scrie News.ro. Actualul primar Astrid Fodor a fost viceprimar al lui Klaus Iohannis.

”Consider că avem şanse reale la câştigarea Primăriei Sibiu. Sunt sigură că anul 2024 ne va aduce o echipă consolidată în administraţia liberală a judeţului. Nu vă lăsaţi descurajaţi de mesajele venite din diverse direcţii care îşi propun să ne dărâme. Ghidaţi-vă în schimb, la nivel uman, de consecvenţă, caracter, respect reciproc şi de bună credinţă. Proiectele duse la bun sfârşit vor arăta că a rămas ceva în urma noastră”, scrie, duminică, pe Facebook, Raluca Turcan, preşedinte al PNL Sibiu, precizând că acesta este mesajul pe care l-a transmis colegilor săi la ultima Adunare Generală a Organizaţiei Municipale Sibiu a PNL.

”La Sibiu, suntem de departe opţiunea cea mai credibilă, dedicată constant şi puternic interesului public şi trebuie să menţinem acest lucru. Cred cu tărie că succesul PNL Sibiu va fi garantat şi în continuare doar prin integritate, efort, rezultate, colaborare onestă”, a mai scris Turcan.

Primăria Sibiu este condusă, încă din 2000, de reprezentanţi ai FDGR. Klaus Iohannis a căştigat patru mandate consecutive, dar a devenit preşedintele României la jumătatea celui de-al patrulea. Pe vremea când Klaus Iohannis câştiga fără emoţii alegerile la Sibiu, FDGR a avut întotdeauna majoritate în Consiliul Local. Conducerea primăriei a fost preluată, interimar în 2014, de Astrid Fodor, fost viceprimar al lui Klaus Iohannis, membru FDGR. Ulterior, ea a câştigat alegerile şi în 2016, dar şi în 2020. Nu se ştie, însă, dacă ea va mai candida la următoarele alegeri, având probleme de sănătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.