Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii vrânceni au sunat adunarea pentru întocmirea unei alianțe electorale împotriva PSD și a lui Marian Oprișan

PNL vs PSD

Liberalii vrânceni au lansat, marţi, o invitaţie la negocieri tuturor partidelor politice din judeţ, în vederea unei alianţe electorale împotriva PSD şi a lui Marian Oprişan, "care să dea o şansă vrâncenilor", potrivit Agerpres.

"Partidul Naţional Liberal (PNL) Filiala Vrancea a făcut în trecut un apel la toate partidele politice, mai puţin PSD, pentru a se ajunge la un punct comun din punct de vedere electoral, care să dea o şansă, în primul rând, vrâncenilor la apropiatele alegeri locale. O facem din nou, pentru că este nevoie să ne aşezăm serios la masa discuţiilor, pentru un proiect pe termen mediu şi lung, deoarece lupta cu gaşca lui Oprişan nu se va încheia odată cu o victorie a celorlalte forţe politice. În vederea constituirii unui cadru stabil de parteneriat, dialog şi negociere cu scopul de a găsi cele mai bune soluţii, agreate de toate părţile implicate, vă rugăm să ne onoraţi această invitaţie, miercuri, 24 iunie 2020, ora 11,00, la sediul din Focşani, bd. Independenţei, nr. 8", se arată într-o adresă semnată de ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, şi preşedintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma.

În opinia acestora, PSD şi Marian Oprişan au adus judeţul "pe ultimele locuri ale topurilor economice".

Citește și: EXCLUSIV Denunțătorul Elenei Udrea a fost omenit, în starea de alertă, cu 5 milioane de euro de Poliția de Frontieră! Contract cu iz de Servicii

"Vrancea suferă de 30 de ani de 'pesedism', iar de 20 de ani are în fruntea ei un baron care a girat distrugerea economică a acestui judeţ, care a format o adevărată reţea toxică în jurul instituţiilor publice şi primăriilor, reţea care a condus la exodul masiv al vrâncenilor, la degradarea condiţiilor de viaţă, la instalarea judeţului nostru pe ultimele locuri ale topurilor economice", susţin liberalii vrânceni.

Ministrul Ion Ştefan este de părere că ţelul comun al opoziţiei din Vrancea trebuie să fie acela de a "opri administraţia păguboasă a PSD".

Citește și: Rareș Bogdan desființează ce s-a spus despre el: Întreg articolul este o tâmpenie

"Dacă există dorinţă politică la actorii politici de pe eşichierul de dreapta din Vrancea, din Focşani, şi în PNL Vrancea este această voinţă, cred că este momentul să reîncepem discuţiile, la modul cel mai serios. Trebuie să desemnăm candidaţii pentru alegerile locale din această toamnă, campania va începe peste scurt timp, iar cetăţenii trebuie să îi cunoască. Avem nevoie cu toţii să formăm echipă, să ne cunoaştem şi să rezide cele mai bune soluţii pentru Focşani şi pentru Vrancea. Ţelul nostru comun este, indiferent că suntem PNL, USR, PLUS, PNŢCD ori PMP, să oprim administraţia locală păguboasă a PSD", a scris Ion Ştefan marţi pe pagina sa de facebook.

Săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe de presă, şi reprezentanţii recent constituitei alianţe USR-PLUS Vrancea au lansat o invitaţie către conducerea PNL Vrancea să vină la discuţii "pentru a găsi o cale comună de a scăpa de Oprişan".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.