Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Libra Internet Bank a atras peste 21 de milioane de lei în urma vânzării unei emisiuni de obligațiuni

hipo.ro
Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a finalizat cu succes cea de-a treia emisiune de obligaţiuni din istoria sa, atrăgând de la investitori echivalentul a peste 21 de milioane de lei, în urmă unui plasament privat, a anunţat marţi banca.

Obligaţiunile sunt denominate în euro şi au o dobânda fixă plătibilă semestrial, în valoare de 6,5% pe an.

"Libra Internet Bank a dovedit în ultimii ani că poate să navigheze cu succes printre provocări şi să fructifice toate oportunităţile apărute. Ne bucurăm că şi această emisiune de obligaţiuni a stârnit interesul investitorilor, cărora le mulţumim pentru încrederea acordată", a declarat Emil Bituleanu, director general al Libra Internet Bank.

Perioada de subscriere a fost 12-26 iulie 2022, plasamentul fiind intermediat cu succes de către TradeVille. Obligaţiunile sunt subordonate, eligibile pentru fonduri proprii de nivel 2, nominative, dematerializate, neconvertibile şi negarantate, având o maturitate de 10 ani, potrivit Agerpres.ro.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiţii New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, proiectele rezidenţiale şi agribusiness-ul. Banca acordă o atenţie deosebită tehnologiei moderne şi parteneriatelor cu fintech-urile.

TradeVille este cel mai mare broker de retail din România, având o prezenţa activă de peste 27 de ani pe piaţă de capital. TradeVille a intermediat cu succes prima emisiune de obligaţiuni derulată de Libra Internet Bank în martie 2020 şi listată în septembrie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.