Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liceu din mediul rural, rată de promovare de 100% la examenul de Bacalaureat

bacalaureat

Toţi candidaţii de la Liceul Tehnologic Iancu Jianu care au susţinut examenul de Bacalaureat au reuşit să promoveze, această unitate de învăţământ fiind singura din judeţ cu procentajul de promovare de 100%, fiind urmat de două licee teoretice din municipiul Slatina, Colegiul Naţional "Ion Minulescu" (94,42%) şi Colegiul Naţional "Radu Greceanu" (94,06%).

La Liceul Tehnologic din comuna Iancu Jianu au susţinut Bacalaureatul 20 de candidaţi, toţi reuşind să promoveze examenul, cea mai mare medie fiind 9,96 şi cea mai mică de 6,6.

Liceul din comuna Iancu Jianu a înregistrat şi anul trecut procentaj de reuşită de 100 la Bacalaureat, atunci toţi cei 15 candidaţi care s-au prezentat la examen reuşind să promoveze.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Olt, Mirela Paraschiv, în acest an, pe ultimul loc în ce priveşte rezultatele la Bacalaureat s-a clasat Liceul Tehnologic "Danubius" Corabia, cu procentaj de promovare de 4,65%.

În privinţa mediilor, media 10 a fost obţinută de doi elevi de la Colegiul "Ion Minulescu", ambii de la clase cu profil real, iar la acest colegiu 89 dintre candidaţi au obţinut medii peste 9, iar alţi 89 au medii între 8 şi 9.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.