DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Licitaţii de sute de milioane de lei pentru extinderea şi reabilitarea sistemului de apă în Ilfov

licitatie electronica

Consiliul Judeţean Ilfov, prin compania Apa-Canal Ilfov, a lansat 6 licitaţii, în valoare de 496 milioane lei (104 milioane euro), pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă, potrivit unor anunţuri publicate pe platforma SICAP, potrivit NEWS.ro.

Lucrările, finanţate prin prin Programul Operational Infrastructura Mare – POIM, se încadrează într-un 'proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Ilfov, în perioada 2014 - 2020'.

Prima licitaţie, de 54,4 milioane lei, vizează lucrări de 'reabilitare si extindere reţele alimentare cu apă, reţele de canalizare, staţii de pompare apă uzată în Magurele'.

A doua licitaţie, de 70,1 milioane lei, vizează lucrări de 'reabilitare şi extindere reţele alimentare cu apă, reţele de canalizare, staţii de pompare apă uzată în Petrăchioaia, Cernica, Glina'.

A treia licitaţie, de 153,8 milioane lei, vizează lucrări de 'reabilitare şi extindere reţele alimentare cu apă, reţele de canalizare, staţii de pompare apă uzată în Grădiştea, Gruiu, Moara Vlăsiei, Periş'.

A patra licitaţie, de 64 milioane lei, are ca scop extinderea reţelor de alimentare cu apă, reţele de canalizare, staţii de pompare apă uzată în Cornetu, Ciorogârla, Domneşti.

A cincea licitaţie, de 59,2 milioane lei, are ca scop extinderea reţelor de alimentare cu apă, reţele de canalizare, staţii de pompare apă uzată în Ciolpani.

A şasea licitaţie, de 90 milioane lei, vizează extinderea reţelelor de alimentare cu apă, reţele de canalizare, staţii de pompare apă uzată în Mogoşoaia, Baloteşti, Tunari.

În noiembrie 2018, CJ Ilfov a anunţat că 20 de localităţi din judeţul Ilfov vor beneficia de un proiect în valoare de 311 milioane de euro, care prevede introducerea apei şi canalizării. Peste 190.000 de persoane vor primi apă sigură din punct de vedere calitativ, iar peste 140.000 de familii vor fi racordate la canalizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.