Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider ALDE: Guvernul a sacrificat testarea și a ales politica

ALDE
ALDE sigla

Liderul consilierilor ALDE din Consiliul General al Municipiului București, Tudor-Tim Ionescu, a criticat joi Guvernul Orban pentru gestionarea crizei coronavirusului.

„Organizația Mondială a Sănătății spune : testați, testați, testați, iar la noi #Iohannis ne spune că totul e ok, #Costache este "demisionat", după ce i-o fi refuzat probabil lui Orban niște ordine și a mai zis și de testarea bucureștenilor, iar #RaresRujRoz ne spune "dacă vreți să vedeți spitale occidentale, mergeți la #Suceava să vedeți ce a făcut #Flutur". Am văzut cu toții, s-a testat pe el iar pentru medici și pacienți nu mai sunt teste.

Focarele de infecție încep să apară : Suceava, Arad, Spitalul Universitar. De ce să nu fie testați bucureștenii, cu ce-l deranjează pe Orban o testare masivă ? Frica de vedea realitatea ?De aceea l-a demis pe Costache ? Sau o fi vorba și de contractele alea mari și directe pe care le tot vedem. Nu-l regret câtuși de puțin pe dl. Costache. Am auzit că e un medic bun, dar ca ministru a fost mult prea temător și mult prea supus. A știut, împreună cu toți guvernanții, de iminența acestei pandemii, dar nu a făcut nimic. Mi-ar fi plăcut să aibă măcar o tresărire de orgoliu și să recunoască că nu a demisionat, ci că a fost dat afară din motive politice.

Guvernul a sacrificat testarea și a ales politica ! Aia pe care le-o interzice altora!”, a scris acesta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.