Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider ALDE, mesaj tăios către Tudorel Toader pe tema grațierii și amnistiei: 'Pentru adevăr, stimate coleg, te-aş ruga să îţi aminteşti şi tu!'

playtech.ro
tariceanu toader

Președintele Consiliului Național ALDE, Norica Nicolai, i-a transmis vineri fostului ministru al Justiției, Tudorel Toader, care a spus că revocarea sa din funcția de ministru a avut loc pentru că a refuzat să susțină amnistia și grațierea, că mereu s-a opus și Călin Popescu Tăriceanu.

„Am văzut zilele astea insistenţa cu care fostul ministru Tudorel Toader se grăbeşte să justfice în spaţiul online faptul că motivele revocării domniei sale din funcţia de ministru, de către coaliţia PSD-ALDE, au fost generate de opoziţia de a susţine amnistia şi graţierea, printre alte măsuri. Îmi amintesc doar că, nu numai că eu am spus că o astfel de măsură nu ar fi adecvată, ci că, mai ales, dl Călin Popescu Tăriceanu s-a opus, în toate discuţiile, promovării unor astfel de măsuri. Pentru adevăr, stimate coleg, te-aş ruga să îţi aminteşti şi tu!”, a scris Norica Nicolai pe Facebook.

Citește și: Mesajul intern al lui Tăriceanu prin care anunță parafarea Alianței cu Pro România: se rupe coaliția PSD-ALDE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.