Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider ALDE o atacă pe Raluca Turcan: Asta se întâmplă atunci când nu știi ce trebuie să faci

ALDE
ALDE sigla

Copreședintele ALDE București, Claudiu Daniel Catana, a criticat luni anuntul vicepremierului Raluca Turcan legat de scenariul repetarii anului scolar, dublat de mesajul ministrului Educatiei ca nu se ia in calcul inghetarea anului scolar.

„Ministrul Educației spune că nu se discută la minister un asemenea scenariu! Dna Turcan, dvs despre ce vorbiți, totuși?

Citesc cu stupoare cu câtă ușurință dna Turcan, vicepremier , lansează public varianta repetării anului școlar, bulversând tot mediul educațional, dar și părinții și elevii.

Il ascultam pe președintele Federației asociațiilor de părinți cum spunea ca toate discuțiile de până acum cu ministrul educației sunt în direcția continuării anului școlar și nu putem să nu ne întrebăm cu cine oare s-o fi consultat dna Turcan atunci când a avansat aceste scenarii? Oare în domeniul educației nu ar fi trebuit să vorbească ministrul Educației?

Chiar și într-o perioadă de criză dna Turcan încearcă să își potențeze imaginea sa în spațiul public?

Așteptăm din partea Ministerului Educației o reacție în acest sens, să știm și noi de când au fost luate în calcul aceste scenarii și cu cine le-au discutat. Pentru că nu am auzit pe nimeni până la dna Turcan să prezinte o asemenea variantă.

Ba dimpotrivă: pe data de 17 martie, dna ministru Anisie ne spunea că nu se îngheață anul școlar! (https://www.edupedu.ro/breaking-monica-anisie-nu-se-inghea…/)

Îndemnul la calm și responsabilitate ar trebui să îl reia dna ministru al Educației, însă nu direcționat către părinți sau profesori, ci către dna Turcan.

Asta se întâmplă atunci când nu știi ce trebuie să faci într-o stare de urgență!”, a scris Claudiu Catana pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.