Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider AUR, arestat preventiv după ce a devastat casa unui pădurar cu drujba/ UPDATW AUR l-a eclus

Mediafax
AUR alianta pentru unirea romanilor

Liderul AUR din localitatea Jupânești, județul Gorj, este acuzat ca ar fi devastat casa pădurarului din localitate cu drujba. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 24 de ore.

Acuzațiile oamenilor legii sunt foarte grave. Bărbatul ar fi intrat cu o drujba și ar fi tăiat ușile și ferestrele unei proprietăți.

Ar fi intrat în baza unui contract de prestări servicii cu o persoană care nu ar fi avut calitatea de proprietar, potrivit presei locale, citată de realitatea.net.

La rândul lor, anchetatorii susțin că incidentul ar fi avut loc în urma unui conflict mai vechi. Potrivit acestora, atât asupra unui alt bărbat cât și asupra soției acestuia din urmă ar fi fost lansate amenințări.

Polițiștii l-au reținut pe politician pentru 24 de ore.

Acuzațiile sunt foarte grave: violare de domiciliu, amenințare, lovire și alte violențe.

UPDATE AUR L-a exclus din partid

Având în vedere incidentul total regretabil din data de 24 octombrie 2023 în care a fost implicat domnul Istrate Tudor-Valeriu, membru al organizației locale AUR Jupânești, vă aducem la cunoștință faptul că, la nivelul forurilor de conducere ale AUR a fost luată decizia excluderii de urgență din partid a persoanei menționate. Vă facem cunoscut faptul că domnul Istrate Tudor-Valeriu nu ocupa poziția de lider al organizației locale Jupânești, așa cum eronat a fost scris în articolul de presă al redacției Gorj Online.

Modul de acțiune al fostului membru de partid este incalificabil și în totală contradicție cu valorile etice asumate de către acesta la momentul acceptării sale în cadrul AUR. Acest comportament nu poate fi tolerat într-un partid care promovează utilizarea tuturor mijloacelor democratice în scopul apărării drepturilor cetățenilor.

AUR nu tolerează astfel de incidente, dezavuează în mod clar orice tip de acțiuni care sunt contrare prevederilor legale și normelor de conviețuire socială, indiferent de calitatea și funcția membrului de partid implicat.

Toate reglementările interne reflectă profundul atașament al partidului AUR față de valorile sociale democratice și interzic în mod categoric membrilor săi orice manifestare contrară acestora.

AUR Gorj îi asigură pe această cale, pe toți cei care rezonează cu obiectivele și acțiunile sale, că din această organizație fac parte oameni integri, onești și care depun eforturi susținute în folosul gorjenilor.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.