Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider de filială judeţeană a PNL, testat pozitiv cu COVID-19: 'Am căzut şi eu în plasa întinsă cu atâta înverşunare de infecţia pandemică'

adevarul.ro
Liviu Voiculescu

Preşedintele filialei PNL Olt, Liviu Voiculescu, candidat pe primul loc pe lista pentru Senat, a anunţat, marţi, că a fost testat pozitiv pentru infecţia cu noul coronavirus şi este în izolare.

"Nimic nu te pregăteşte pentru momentul în care primeşti diagnosticul: pozitiv la COVID. Nici micile stări inconfortabile, nici bănuielile, nici vaga suferinţă fizică, dublată poate de o frică de necunoscut. Într-o perioadă în care întreaga mea preocupare se apleacă asupra campaniei electorale în care m-am angajat, am căzut şi eu în plasa întinsă cu atâta înverşunare de infecţia pandemică şi m-am alăturat tuturor celor care au dat şi dau piept cu virusul. Sper doar să fiu suficient de puternic să-l îngenunchez repede, fără efort şi fără sacrificii", se arată într-un mesaj postat de Voiculescu pe Facebook.

Liviu Voiculescu a menţionat că deocamdată este bine şi este optimist.

"Deocamdată sunt bine, în izolare, departe de toţi fizic dar cu sufletul la fel de aproape ca şi până acum. Sunt optimist! Voi trece cu bine peste aceste momente şi ne vom reîntâlni la fel de energici şi hotărâţi! Aveţi grijă de voi!", a încheiat Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.