Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider de marcă al PNL, atac DUR la Palada după bătaia cu Mihai Goţiu

PNL

După ce seara trecută Mirel Palada l-a agresat pe senatorul Mihai Goţiu în platoul unei emisiuni tv, nu puţini au fost cei care au avut un cuvânt de spus în legătură cu scandalul. Unul dintre criticii sociologului este şi vicepreşedintele PNL, Gigel Ştirbu. Liberalul susţine, într-un comunicat de presă remis ŞTIRIPESURSE.RO, că Palada este un "vaşnic continuator al Anei Pauker" şi că dezavuează comportamentul acestuia.

"Am fost socat sa aflu din mass-media ca aseara, in cadrul unei emisiuni televizate, a avut loc cel mai grav incident petrecut intr-un platou de televiziune in ultimii 27 de ani. Intr-o pauza de publicitate, sociologul afiliat PSD Mirel Palada s-a napustit cu pumnii si picioarele asupra senatorului USR Mihai Gotiu, vicepresedinte al Senatului.

Acest episod defineste mai degraba situatia unei Romanii din perioada anilor ‘50, atunci cand oponenti ai regimului erau agresati fizic si verbal, batuti, umiliti si aruncati in inchisori, decat o Romanie democratica, membra deja de 10 ani a Uniunii Europene, in care standardele occidentale ar fi trebuit deja sa se fi inradacinat puternic. Este absolut socant ca o tara cu valori democratice conturate timp de 27 de ani sa revina la practici de violenta politica si la manifestari activiste de tip “pumnul in gura” (la propriu in cazul domnului Palada).

Astfel de acte de huliganism politic, care au drept tinta intimidarea fizica si verbala a adversarilor, au fost metodele prin care in trecut regimul comunist a redus la tacere adversarii si a eliminat orice forma de opozitie. Ca om politic, membru PNL, partid al carui inaintasi s-au luptat cu astfel de forme de agresiune politica, dezavuez ferm un astfel de comportament public si sunt revoltat ca in Romania apar din ce in ce mai des in scena politica personaje cu apucaturi de sorginte comunista, incapabili de a intelege libertatea dreptului la opinie.

In acest sens, in calitate de vicepresedinte al Partidului National Liberal, voi solicita forului de conducere al partidului luarea unei decizii potrivit careia niciun communicator al PNL sa nu mai participe la vreo emisiune in care domnul Mirel Palada este invitat. Prin acest demers imi doresc sa trag un semnal de alarma asupra gravitatii incidentului petrecut seara trecuta. Actorii politici trebuie sa inteleaga ca Romania nu este un stat bananier, in care astfel de acte de primitivism politic sa fie tolerate si trecute cu vederea. Un astfel de episod nu trebuie sa mai aiba niciodata loc in tara noastra, iar prin demersul pe care l-am initiat vreau sa subliniez foarte clar ca PNL nu doreste legitimeze in niciun fel acest tip de manifestare politica.", susţine Gigel Ştirbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.