Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider de partid: 'Ce au făcut demnitarii ca să merite mărire de salarii?'

PRU PRESS_8

Liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, a criticat în termeni dur creșterea salariilor demnitarilor anunțată astăzi de premierul intermiar Gabriel Oprea. ”În timp ce în Parlamentul European se dezbate soarta Greciei și a Europei de care depinde și soarta României, clasa politică autohtonă a găsit soluția pentru criză: mărirea salariilor înalților demnitari”, spune Diaconu.

Potrivit liderului naționalist, ”în ultima sa zi ca premier interimar, Gabriel Oprea a dorit să intre în istorie ca fiind cel care a găsit soluția finală la criză: creșterea veniturilor demnitarilor. În felul acesta, ei nu vor resimți valul care lovește Europa”. Diaconu avertizează că ”România se va împrumuta în continuare la FMI și la alte instituții dornice să dea bani cu dobândă pentru că va avea nevoie să acopere pensiile de lux ale parlamentarilor și salariile proaspăt crescute ale miniștrilor și înalților demnitari”.

Liderul PRU nu-l scapă din ochi nici pe președintele Iohannis care ”este de acord să-i crească veniturile, după ce, în cazul pensiilor parlamentarilor, a declarat că va face o analiză profundă. În urma acesteia, concluzia lui Iohannis a fost că e bună și o mărire la salariul președintelui, ca să nu fie mai prejos de ceilalți aleși”.

Diaconu mai spune că, ”la fel ca în cazul tuturor voturilor importante, PNL și PSD, Iohannis și Ponta, dreapta și stânga dovedesc o capacitate teribilă de a regăsi același numitor comun al politicii românești din ultimii 25 de ani: totul pentru binele politicienilor, nimic pentru români. Ce au făcut demnitarii recompensați acum cu mărire de salarii ca să merite acest lucru?”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.