Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider Hamas, scos din sărite de întrebările unui jurnalist: a întrerupt interviul când a fost întrebat de crimele comise la invazie

hamas sef

Lider Hamas, scos din sărite de întrebările unui jurnalist: a întrerupt interviul când a fost întrebat de crimele comise la invazie

Ghazi Hamad, un reprezentant de rang înalt al Hamas, și-a întrerupt interviul de la BBC. Motivul? Întrebarea jurnalistului despre victimele civile din Israel.

"A fost o operațiune militară, nu a existat niciun ordin de a ucide civili. Da, există victime, dar motivul pentru aceasta este că zona [unde a avut loc operațiunea] are o suprafață mare, au fost mulți oameni, au existat ciocniri și ciocniri. Pot spune cu siguranță: nu am avut intenția de a ucide civili, nu am luat o astfel de decizie", a subliniat Hamad.

După aceea, jurnalistul BBC a continuat să insiste ca reprezentantul Hamas să răspundă la întrebarea privind modul în care mișcarea sa justifică victimele civile israeliene. Hamad a replicat: "Aș dori să întrerup acest interviu". El a scos ulterior microfonul de pe cămașă. Hamas nu a comentat încă incidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.