Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider important din PSD, lovitură NEAȘTEPTATĂ pentru Dragnea: 'De regulă, protestele se fac împotriva Puterii'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea expresie

După ce Călin Popescu-Tăriceanu a spus că, în opinia sa, nu sunt necesare în acest moment mitinguri de susţinere, aşa cum au anunţat cei de la PSD că intenţionează să facă în zilele următoare, liderul PSD, Liviu Dragnea, primește o lovitură neașteptată din interiorul partidului.

Vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu, una dintre cele mai cunoscute figuri din partid, se opune organizării mitingurilor împotriva statului paralel. La Digi24, aceasta a spus că protestele nu sunt cel mai potrivit lucru înaintea sărbătorilor.

Martorul-cheie din dosarul lui Ludovic Orban, dezvăluiri explozive în sala de judecată. Liderul PNL a cerut ca ședința să nu fie publică

„Personal nu cred că este cea mai potrivită soluție în preajma sărbătorilor să facem acest lucru. Nu am avut posibilitatea să mă exprim în partid în legătură cu acest subiect, dar dacă o să fie cazul, o să am această poziție. Care este rațiunea unor proteste când PSD este la putere. De regulă, protestele se fac împotriva Puterii. Ideea acestor proteste se leagă de un semnal care trebuie dat să înceteze orice fel de abuzuri.”, a spus Andronescu.

Întrebată dacă în România există un stat paralel, Ecaterina Andronescu nu a dorit să răspundă.

„Nu știu să dau răspunsul la această întrebare. Vreau să trecem peste ea. Cred că statul acesta este unul funcțional atât timp cât toate instituțiile lui funcționează în limitele prevăzute de lege.”, a spus Andronescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.