Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider județean PSD: Nu suntem copiii lui Ion Iliescu

Ion Iliescu

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, susţine că partidul s-a schimbat în ultimii 25 de ani şi că Ion Iliescu nu mai este un politician care să impună comportamentul politic al partidului.

”Domnul Iliescu nu mai este un personaj care să impună comportamentul politic al PSD. Cred că ar trebui să explicăm foarte clar lucrul acesta, nu suntem copiii lui Ion Iliescu, nu suntem moştenitorii lui Ion Iliescu, nu este partidul pe care Ion Iliescu îl conduce direct sau din umbră prin noi. Este un partid viu, un partid cu oameni care nu au legătură cu comunismul, un partid de centru stânga care a luat şi foarte multe măsuri de dreapta”, este teoria lui Claudiu Manda, potrivit gandul.info.

El susţine că PSD s-a luptat mereu cu această etichetă de partid comunist, deşi foşti membri PCR sunt în toate partidele.

”Este foarte clar că va trebui să respingem aceste acuzaţii, este clar că trebuie să facem şi gesturi politice în acest, dacă sunt oameni care sunt asociaţi cu comunismul ar trebui să nu mai fie în prim-planul public. Oameni care sunt asociaţi cu PCR sau care pe vremea PCR aveau funcţii importante, care au limbaj sau comportament de pe vremea respectivă nu ar trebui să ne reprezinte în prim-plan. Este clar că şi domnul Iliescu este unul dintre oamenii care este acuzat că este continuatorul comunismului de adversarii noştri politici”, afirmă Manda, preşedintele PSD Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.