Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider județean PSD, ATAC fără precedent la președinte: Profesorul Iohannis nu şi-a pregătit cum trebuie temele, este decuplat de la problemele poporului

www.ziuaconstanta.ro
Marius Dunca

Senatorul Marius Dunca, preşedintele PSD Braşov, a declarat, miercuri, că în plină criză energetică, Preşedinţia propune activităţi pentru elevi în Şcoala Altfel, deşi aceasta a fost eliminată din structura anului şcolar încă din noiembrie anul trecut, iar preşedintele Klaus Iohannis dovedeşte încă o dată că este "total decuplat de la problemele poporului".

"Preşedintele Iohannis dovedeşte, din nou, că este total decuplat de la problemele poporului pe care pretinde că îl conduce! Într-un moment în care toată lumea se aştepta ca preşedintele să convoace urgent o şedinţă a CSAT pentru a interveni decisiv în criza energetică pentru rezolvarea problemelor sociale şi de securitate naţională, Preşedinţia propune activităţi pentru elevi legate de schimbări climatice şi mediu. Oare acestea sunt priorităţile, adevăratele probleme ale României în acest moment? ", a afirmat Dunca, într-un comunicat de presă.

Acesta adaugă că "se pare că profesorul Iohannis nu şi-a pregătit cum trebuie temele".

"Şi pentru ca penibilul să atingă cote şi mai mari, Administraţia Prezidenţială a propus ca noua tematică să fie predată anul acesta în Şcoala Altfel, eliminată din structura anului şcolar încă din noiembrie 2021 de către ministrul Sorin Cîmpeanu, prin modificarea făcută în timpul vacanţei forţate a elevilor (...) Rămâne aceeaşi întrebare: mai avem oare preşedinte?", a mai afirmat preşedintele PSD Braşov, în comunicatul menţionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.