Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Lider județean PSD: Nu cred în coronavirus, cred în Dumnezeu. Nu port mască

Facebook
psd

Liderul județean PSD Vaslui, Dumitru Vaslui, a declarat joi, la Digi24, că nu poartă mască de protecție în semn de protest față de măsurile greșite pe care le ia Guvernul în fața epidemiei de coronavirus, dar și față de măsuri pe care ar trebui să le ia și nu le adoptă. „Nu port mască. Dar e decizia mea, nu îndemn pe nimeni să facă asta”, a declarat Dumitru Buzatu. Social-democratul care conduce Consiliul Județean Vaslui a precizat că îndemnul „Stați acasă, purtați mască” nu are niciun efect, drept dovadă creșterea numărului de cazuri pe care îl raportează Executivul.

„S-a titrat că eu nu cred în coronavirus. Evident, cred în Dumnezeu”, a mai spus acesta, după ce în presa centrală au apărut informații pe surse potrivit cărora în CEX PSD liderul PSD ar fi spus că nu există coronavirus. El a zis la Digi24 că nu poate să creadă în coronavirus, pentru că ține de medicină, nu de credință. „E o chestiune de determinare medicală, nu de credință. Daca cineva vrea să propovaduiască coronavirus, e treaba lui”, a adăugat el. Buzatu a precizat că asta nu înseamnă că nu crede în existența coronavirusului.

DECLARAȚIA LUI BUZATU:

  • „Eu nu am spus (în CEX PSD) că nu există. S-a titrat că eu nu cred în coronavirus. Evident, cred în Dumnezeu, de exemplu, dar nu cred în coronavirus. Haideți să fim serioși! Asta e o chestiune de determinare științifică, medicală, etc., nu de credință ca atare. Dacă cineva vrea să propovăduiască coronavirusul e treaba lui, nu sunt eu client. Colegii mei trebuie să audă bine, dar poate că unii nu aud bine, în orice caz media națională aude foarte prost. Am spus, dar era vorba de altceva, era într-un anumit context în care se marșa pe măsurile acestea foarte simple care, din păcate, au condus la situația în care avem de-a face cu o incidență din ce în ce mai mare a virusului față de cetățenii români. Ori, eu cred că trebuie gândite măsuri mai complicate. Tot o dăm cu purtați mască, stați în casă, iată că infectarea este în expansiune. Mergeți mai departe cu aceste măsuri foarte simple. Eu nu port mască, am explicat, nu îndemn pe nimeni, pe toți i-am îndemnat să respecte legea. Dar eu, în semn de protest pentru simplitatea și absurditatea unor asemenea măsuri, nu port mască!”

Citește și: Ce REGULI sunt în noua STARE DE ALERTĂ care începe vineri, pentru încă 30 de zile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.