Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider județean PSD: Guvernul mângâiat pe creștet de Iohannis a scăpat de sub control criza economică

dunca

Liderul social-democratilor brasoveni reacționează dur după ce leul a atins cea mai slabă valoare din istorie în raport cu euro, fiind cotat la 4.855 lei, potrivit unui comunicat de presă.

"Lucrurile fantastice anunțate de ministrul finanțelor publice au început sa producă efecte. Este o zi istorica pentru România, nu pentru vreo realizare importanta a guvernului ci pentru că înregistrăm astăzi cel mai slab leu în raport cu moneda unica europeană. Este foarte clar pentru toată lumea ca acest guvern incompetent condus de Orban și mângâiat pe creștet de Iohannis a scăpat de sub control criza economică. Ce se întâmplă astăzi cu moneda națională este reacția pieței la eșecul acestui guvern în materie de politici economice", declară Marius Dunca.

Presedinte PSD Brașov atrage atenția asupra efectelor negative ce vor fi resimțite de către cetățeni și subliniază încă odată impactul acestora asupra nivelului lor de trai.

"Incompetența acestui guvern liberal este gravă nu pentru că cei aflați în poziții de conducere se fac de râs la fiecare apariție publică, ci pentru că acțiunile lor pun în pericol nivelul de trai al românilor. Un leu slab în raport cu euro va duce la creșterea ratelor bancare, la creșterea prețurilor la serviciile calculate în euro, la coșul de consum. Practic, toate aspectele curente ale vieții vor fi afectate de această scădere a leului și de incapacitatea guvernului liberal de a lua măsurile corecte pentru a-i proteja pe români", spune Dunca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.