Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider județean PSD: 'Procesul de vaccinare se desfășoară într-o manieră criminală!'

felix stroe

Liderul PSD Constanța, senatorul Felix Stroe, a anunțat marți pe pagina sa de Facebook că parlamentarii social-democrați îi vor chem la audieri pe cei responsabili de „haosul campaniei de vaccinare”.

Vezi și: Scandal la Antena 3: Diana Șoșoacă a plecat din emisiune, după un schimb de replici cu Mihai Gâdea / VIDEO

„Cei vinovați de acest haos trebuie să răspundă în fața națiunii pentru situația creată. Îi vom chema la audieri, în Comisia de Sănătate din Senat, pe cei care trebuie să explice blocajele și maniera criminală în care indivizi cu expunere mică în fața pandemiei s-au vaccinat peste rând, zădărnicind astfel șansa de imunizare și implicit de supraviețuire a unor persoane și categorii vulnerabile!

În acest moment procesul de vaccinare se desfășoară într-o manieră criminală! Persoanele expuse, vulnerabile, bătrânii sunt duși la coada vaccinării, în timp ce pilele, cunoștințele sunt vaccinate peste rând. Cum s-a întâmplat și la Mangalia! Cei care ar fi trebuit să fie vaccinați prioritar în etapa a II-a pentru că sunt vulnerabili sau foarte expuși în fața virusului (bătrânii peste 65 de ani, cei cu afecțiuni cronice sau profesorii) au devenit minoritari față de excepțiile introduse fără nicio noimă în etapa a II-a. Vom lua atitudine!”, a scris senatorul PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.