Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider parlamentar USR, epitete pentru Cîțu: 'Disperat', 'scelerat', 'josnic'

pumn

Liderul comisiei juridice a Camerei Deputaților, Mihai Badea (USR), îl atacă dur pe premierul Florin Cîțu după ce acesta a demis secretarii de stat ai formațiunii.

„Noaptea cuțitelor lungi în guvernul ocupat de Cîțu, care s-a grăbit să demită 26 de secretari de stat ai USR PLUS și să-i țină până la miezul nopții pe angajații de la Monitorul Oficial, că nu mai putea aștepta publicarea până mâine disperatul. A mai făcut astfel rost de niște funcții pe care să le împartă contra voturi la congresul PNL.

Vedem totodată niște declarații absolut aberante ale acestui scelerat, căruia îi fuge pământul de sub picioare la gândul că s-ar putea să piardă puterea. Practic niciun fake news nu este suficient de gogonat încât să nu-l preia Cîțu și să-l dea pe goarnă la televiziunile de casă ale “echipei câștigătoare”.

Regret profund că România a ajuns să fie condusă de un personaj atât de slab și josnic, tocmai când credeam că standardele nu puteau coborî mai mult decât pe vremea guvernelor PSD ale lui Liviu Dragnea. Am însă convingerea că lucrurile se vor schimba în curând”, a scris Mihai Badea pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.