Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PLUS, declaraţie halucinantă: Întâlnire lui Iohannis cu Trump nu este bună pentru România (VIDEO)

alianta 2020 usr plus

Unul dintre liderii PLUS, partidul condus de Dacian Cioloş, consideră că vizita lui Klaus Iohannis la Washington nu este una benefică pentru România, în condiţiile în care preşedintele SUA nu are cele mai bune relaţii cu liderii europeni.

"Ştim că suntem în precampanie, ştim că dincolo de temele de interes naţional pentru preşedinte s-ar putea să nu strice şi o poză lângă cel mai important lider politic al lumii. Nu ştiu cât de bine este pentru România să avem această poză, în condiţiile în care Trump nu este cel mai mare prieten al Europei. Poate ar fi fost mult mai oportună o întâlnire cu lideri importanţi ai Europei, care să arate direcţia pe care Klaus Iohannis şi-ar dori-o pentru următorii cinci ani dacă ar fi ales preşedinte al României", a declarat Andrei Lupu, la Realitatea TV (VIDEO).

Andrei Lupu, membri al Biroului Naţional al PLUS, este avocat și cadru didactic în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, unde predă drept constituțional și instituții politice.

Între timp, Emmanuel Macron, fondatorul grupului Renaissance, condus de Dacian Cioloş, a avut o întrevedere cu Vladimir Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.