Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL, acuzat de un ministru ca are o tulburare psihologica

nebunie crazy

Ministrul si liderul PSD Timis, Sorin Grindeanu l-a criticat si l-a ironizat pe primarul Timisoarei Nicolae Robu, mergand pana la ipoteza ca liderul PNL ar avea o tulburare psihologica.

Grindeanu il critica pe Robu ca si-a ales cel mai prost moment pentru a-si anunta candidatura la Primarie, in conditiile in care Timisoara este lasata fara apa calda din cauza datoriilor Colterm. Grindeanu consideră că Robu ar fi trebuit să aștepte rezolvarea „crizei apei calde” până să se lanseze în declarații politice, dar are o explicație!

„Există efectul Dunning-Kruger. Simptomele sunt ale celor care-şi apreciază în mod greşit competenţele şi se cred mai buni decât sunt în realitate. S-ar putea ca acest efect să fie valabil pentru unii domni care chiar astăzi să–şi continue agenda personală, anunţând ceva ce ştie toată lumea, o candidatură la Primăria Timişoara. Mi se pare cel puţin nefericit acest timing, nefericit în primul rând pentru timişorenii rămași fără apă caldă, care văd că agenda primarului nu are legătură cu ei, ci cu un timing personal”, a declarat Grindeanu, potrivit debanat.ro.

David Dunning și Justin Kruger, de la Universitatea Cornell, descriu efectul drept „aprecierea greșită a incompetenței proprii, precum și aprecierea greșită a înaltei competențe a altora”.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.