Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL: Declarația 600, mostră din arsenalul de incompetență al PSD

PNL

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, consideră că termenele vehiculate de către membrii Guvernului în legătură cu depunerea declaraţiei 600 sunt nişte "bâlbâieli care creează un puternic disconfort oamenilor care obţin venituri din activităţi independente" şi dovedesc incompetenţa celor din PSD. 

"Bâlbâielile Guvernului şi ale Ministerului de Finanţe în legătură cu declaraţia 600, subiect ultramediatizat, creează un puternic disconfort oamenilor care obţin venituri din activităţi independente. După ce i-au obligat pe oameni să se calce în picioare la administraţiile financiare, au spus că se amână depunerea declaraţiei 600 până undeva la sfârşitul lunii mai. Ulterior, a venit doamna prim-ministru Viorica Vasilica 'Dragnea' şi a spus că declaraţia 600 va fi eliminată. Peste doamna prim-ministru 'Dragnea', a venit domnul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, şi a spus că nu se elimină, se amână până în data de 15 aprilie", a declarat Turc luni, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit agerpres.ro

Liderul liberal atrage atenţia că persoanele care obţin venituri din activităţi independente sunt în pericol să îşi piardă calitatea de asigurat în sistemul public de sănătate, deoarece această contribuţie ar trebui plătită până cel târziu în 25 martie. 

"Până în 25 martie însă, cei care obţin venituri din activităţi independente trebuie să îşi plătească CASS, altminteri pierd calitatea de asigurat în sistemul public de sănătate. Aceasta este doar o mostră din arsenalul de incompetenţă cu care PSD îi fericeşte pe români de un an de zile. Este trist, dar extrem de adevărat", a mai spus Ioan Turc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.