Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL în SCANDALUL acuzațiilor de mită electorală de la Sectorul 1: Legea e de vină!

incident

Legea este de vină pentru incidente ca cel semnalat în Sectorul 1 - susține prim-vicepreședintele PNL Adriana Săftoiu. Ea susține că se pot ajunge ușor la plângeri penale în această perioada de campanie electorală deși candidații implicați în astfel de evenimente nu ar fi vinovați de absolut nimic.

Vezi și : PRIMELE IMAGINI de la posibila MITĂ electorală din Sectorul 1/ VIDEO

Aprecierile liderului PNL intervin în contextul în care candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, Alexandru Nazare s-a ales cu o plângere penală din partea Poliției Sectorului 1 care îl acuză de oferirea de foloase alegătorilor în schimbul voturilor.

Nazare susține însă că e vorba de o implicare a Poliției Locale în campanie de partea PSD și că participarea lui la eveniment a avut loc cu ocazia sărbătoririi unei zile de naștere, deci un eveniment privat și nu unul cu caracter electoral.

Efectul de bumerang! Au votat o lege - inca una, pentru exactitate- care acum se intoarce! Legea pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, in baza careia se desfasoara campania electorala, ar fi comica, daca nu s-ar dovedi tragica. Si iau cazul recent Al Nazare! Se duce la o aniversare, invitat, sta si el acolo vreo 30 de minute - nu conteaza, putea fi si un minut- dupa care devine suspect ca a fost la un eveniment electoral "nepermis" pentru ca invitatii au mancat niste tort si au baut niste sampanie (aniversatul era membru de partid, iar invitatii sunt suspecti ca ar fi posibili "votanti") si ca a participat la mituirea "votantilor". Rog amendarea legii si precizat: in perioada campaniei electorale se interzice participarea la orice eveniment de tip: aniversare zile de nastere, onomastica, nunta, botez sau inmormantare!”, susține Adriana Săftoiu, prim-vicepreședinte PNL responsabil cu comunicarea în campania electorală pentru alegerile locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.