Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider politic compara UE cu URSS

Uniunea Europeană este supusă unui tir de critici și chiar comparată cu URSS din cauza crizei imigranților. Comparația îi aparține liderului PRU, deputatul Bogdan Diaconu, care a declarat că ”în toată desfășurarea crizei imigranților, UE a dovedit că a învățat multe de la defuncta URSS. Comanda de start a primirii imigranților a fost dată de noua Moscovă care este Berlinul, la care apoi toate statele membre au fost obligate să se ralieze. În procesul de ”convingere” s-au folosit tot felul de amenințări, de la procese, la tăieri de fonduri și până la excluderea din UE. Mai lipsește doar componenta armată, ca UE sau Germania să-i aducă pe imigranți cu forța în țările care refuză!”

Atacul la Ue nu se oprește aici. Liderul naționalist crede că ”luarea deciziei în UE a devenit și ea un proces de genul Biroului Politic condus de Merkel, ea fiind apoi comunicată în mod democratic tuturor sub forma: ”Nu-i așa că sunteți de acord să primiți imigranți?” Iar refuzul nu este, desigur, o opțiune”.

Diaconu regretă că ”România a scăpat de comunism doar ca să fie încadrată într-o nouă formă de anulare a deciziilor proprii care poate fi numită Uniunea Republicilor Supuse și Subjugate. Iar acest lucru a devenit și mai clar cu ocazia crizei imigranților în care nu contează ce opțiuni au popoarele componente ale Uniunii, contează ce decide Angela Merkel”.

În consecință, Partidul România Unită cere renegocierea Tratatului de Aderare la Uniunea Europeană pentru a avea dreptul să se opună ca stat independent tuturor imperativelor Uniunii Europene și Comisiei Europene care vin în contradicție cu suveranitatea și identitatea statului național român, ca și cu interesele economice legitime ale României, mai spune liderul PRU.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.