Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD, acuze cu iz penal la adresa unui vicepreşedinte PNL

fight-spam

Licitaţiile organizate de Primăria Timişoara (instituţie condusă de vicepreşedintele PNL Nicolae Robu) sunt ultimul subiect de încăierare. Deputatul Sorin Grindeanu, preşedinte PSD Timişoara, acuză primăria şi pe primarul Robu că ar organiza licitaţii cu dedicaţie.

Licitaţiile, care sunt destul de mari la Primăria Timişoara, sunt câştigate de firme care au o anumită filiaţie liberală. Bucuria mea e că de data asta (licitaţia pentru un nou spital de copii - n.r.), spre deosebire de alte cazuri întâmplate în ultimul an, măcar sunt liberali locali. Au fost cazuri celebre în oraşul nostru, cu licitaţii câştigate de firme liberale de la Bucureşti”, a declarat Grindeanu.

Deputatul nu s-a oprit, ci a continuat susţinând că firmele care au contracte cu Primăria Timişoara îşi plătesc datoria către PNL. Astfel, liberalii ar fi făcut rost de bani pentru campania electorală. „Mă miră amploarea şi megalomanismul de care dau dovadă. Ceea ce face PNL acuma în oraş înseamnă costuri foarte mari. Dar, probabil, având în vedere ceea ce v-am spus mai devreme şi unele contracte pe care Primăria Municipiului Timişoara le-a atribuit unor firme de filiaţie liberală, sigur că atunci consturile unei campanii de tipul ăsta sunt mici”, a mai declarat Grindeanu.

Răspunsul lui Robu

Primarul Nicolae Robu susţine că practicile despre care vorbeşte Grindeanu sunt specifice PSD, iar la PNL nu se întâmplă aşa ceva. Robu ia în considerate varianta de a-l da în judecată pe Sorin Grindeanu. „Am în vedere să-l dau în judecată pentru asemenea afirmaţii calomnioase. PNL este un partid serios. La PNL nu există ideea de clientelism, aşa cum există la PSD. PSD-ul are o frustrare, că a avut obişnuinţa să câştige licitaţiile fără merit, pentru simplul fapt că aveau firme arondate partidului şi probabil gândeşte că la fel ca ei procedează toată lumea. Acest tipar de gândire îi este specific domnului Grindeanu. Nu are nicio legătură cu mine. E un penibil. Pe zi ce trece tot mai penibil”, a declarat Robu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.