Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD: Cifrele confirmă justețea măsurilor economice luate de Victor Ponta

cristian rizea

România are un excedent bugetar de 0,6%, iar liderii PSD spun că asta arată că măsurile economice ale Guvernului Victor Ponta sunt cele bune. Deși investițiile sunt la același nivel cu cel de anul trecut, social-democrații nu văd nicio problemă în faptul că Executivul nu a reușit să facă ceva cu banii în plus strânși la buget.

"Sa vorbim pe baza de cifre: excedentul bugetar a ajuns la 0,6% din PIB dupa primul semestru, incasarile din TVA sunt in crestere cu 18,3%. Veniturile bugetului general consolidat, in suma de 110,6 miliarde lei, reprezentand 15,8% din PIB, au fost cu 10,2% mai mari in termeni nominali fata de aceeasi perioada a anului precedent. In paralel, se remarca o crestere semnificativa, cu 27,8% fata de aceeasi perioada a anului precedent, a cheltuielilor efectuate pentru proiecte cu finantare din fonduri externe nerambursabile.

Acestea sunt cifrele oficiale care confirma justetea masurilor economice luate de guvernul condus de Victor Ponta. Asta e realitatea, nu povestile spuse la televizor de unii asa-zisi politicieni.”, declară deputatul Cristian Rizea, preşedinte PSD Sector 5

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.