Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD, critici DURE la adresa primarului Bacăului, exclus recent din partid: 'N-au loc cei care calcă în picioare regulile şi joacă la două capete'

PSD sigla

Preşedintele PSD Bacău, Dragoş Benea, îşi critică în termeni extreme de duri fostul coleg de partid, pe primarul Cosmin Necula, exclus recent din PSD, spunând despre acesta că fără carnetul PSD, Necula era un ilustru oarecare. În aceeaşi postare pe reţeaua de socializare, liderul PSD Bacău scrie că în PSD nu au loc cei care încalcă regulile şi care joacă la două capete.

”Regulile şi democraţia guvernează PSD. Dar, în PSD n-au loc cei care calcă în picioare regulile, dispreţuiesc bunul-simţ şi joacă la două capete.(..) Nu-ţi poţi ataca sistematic propriul Guvern, candidatul PSD la prezidenţiale, nu poţi majora preţul gigacaloriei în plin sezon rece cu consecinţe critice pentru populaţie şi, pe deasupra, să mai ai pretenţia de a fi în PSD. Primarul-analist-politic al Bacăului ar trebui să fie preocupat de problemele oraşului, nu de problemele politicii de la Bucureşti.”, scrie Benea.

Traian Băsescu, avertisment DUR pentru Iohannis înaintea turului 2: 'Nu e de joacă! Nu ai voie să-ți asumi nicio urmă de risc'

Totodată, preşedintele PSD Bacău scrie că Necula a ajuns primar de municipiu datorită calităţii de membru PSD:

”Susţinerea candidatului Diaconu nu putea rămâne fără urmări. Primarul a ajuns primar şi, anterior, deputat mulţumită calităţii de membru PSD, deciziilor asumate de PSD Bacău şi susţinerii mele ca preşedinte al acestei organizaţii politice. Aceste funcţii dobândite prin munca unei întregi organizaţii reclamau mai mult respect din partea primarului Necula în relaţia cu PSD Bacău şi cu obiectivele politice ale acestei organizaţii. Respectul nu a existat niciodată din partea primarului. Aşa cum nu au existat nici cei 7 ani de acasă”.

Primarul Bacăului, Cosmin Necula, afirmă, într-o postare pe Facebook, că în PSD, ”dacă spui adevărul, eşti dat afară”, după ce marţi seară a fost exclus din partid, prin decizia Comitetului Executiv Naţional . Decizia a fost luată după ce în septembrie Necula a criticat Guvernul, partidul retrăgându-I atunci sprijinul politic, iar după alegeri a scris că au fost membri PSD care ”nu au tras cu partidul”, fiindu-le ruşine cu candidatul Viorica Dăncilă. Necula susţine că în şedinţa CEx şi alţi colegi au exprimat un punct de vedere similar, concluzia sa fiind că practica execuţiilor staliniste de pe vremea lui Liviu Dragnea continuă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.